december 01, 2020 3 min read

Et af de mest almindelige spørgsmål, jeg bliver stillet over på min Instagram, er, hvordan stopper jeg, at min concealer krøller under mine øjne og falder til i mine fine linjer – Jeg vil gerne dele mine bedste tips med dig til at hjælpe med at få din makeup til at holde længere gennem hele dag, og holder dine under øjnene glatte!

Forbered dit underøje til makeup ved at fugte det

Så det første skridt til at få en dejlig glat under øjet med din concealer er forberedelse. Tænk på det på denne måde, du maler ikke en væg, medmindre overfladen er pæn og ren og flad. Hvis du maler en væg, og den har revner i den, eller hvis der er tekstur, så vil malingen stadig vise den tekstur nedenunder. Selvom vi ikke kan udfylde vores fine linjer og rynker, fordi vores ansigter bevæger sig med udtryk, og når vi griner, så hvis vi skulle prøve at fylde det, ville det begynde at revne og se endnu værre ud. Så den bedste ting at gøre er at fylde underøjet op og nære det så meget som muligt!

Så jeg vil anbefale at starte med UniGlow Bright Eyes Serum, da dette øjenserum er specielt formuleret til at gå under øjet såvel som under makeup. Så i modsætning til et cremeprodukt, hvor du kan glide og glide, når du lægger concealer på toppen, er denne formuleret til at være en lille smule klæbrig og alligevel virkelig fugtgivende for huden omkring øjnene.

Den indeholder ingredienser såsom hyaluronsyre og E-vitamin, som vil fylde de fine linjer og rynker op, hvilket giver dig et meget kvælende lærred at arbejde på, og det bedste er, at du kun har brug for et par dråber! Så forbered helt sikkert dit øje, før du går ind med andre produkter!

Brug din ringfinger til at klappe på den mindste mængde UniGlow Undereye Serum, dette vil også være med til at sikre, at vi senere kan bruge et pudder til at sætte området uden at det ser alt for tørt ud.

Vælg den bedste concealer til din hudtype

Så lad os nu gå videre til concealeren, hvad som helst, men det kan være særligt nyttigt at bruge en, der selv sætter sig, det betyder, at du kan slippe afsted med at bruge endnu mindre pudder ovenpå, og for mig, at den sætter sig endnu mindre i mine fine linjer!

Det første tip med concealeren er mængden vi skal på. Hvis du kæmper med krøller, kan det være, at du tager for meget på, vi har alle set dem over de øverste blege trekanter af produkt under folks øjne, ja det er det, vi ikke ønsker!

Tricket er at gøre produktet så minimalt som muligt, med hvert trin!

Jeg har tre små prikker af produktet under øjet, der dækker det inderste hjørne, det ydre hjørne og på mine øjenposer i midten. Nu tager jeg BaseBlend Pro Makeup Sponge , og jeg har tænkt mig at trykke den ind. En klappende bevægelse hjælper med at holde produktet, hvor du vil have det, og ikke sprede det for meget ud.

Begræns mængden af ​​pulver, du bruger

Næste trin er at påføre den mindste mængde pudder for at hjælpe med at forbedre concealerens levetid. Bliv ikke fristet til at begynde at bage dine under øjnene, da dette blot fjerner fugten fra det område, hvilket får det til at se tørrere og mere tekstureret ud.

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.